Strani

Saturday, October 30, 2010

Baron Levški

Eva mi je za moj rojstni dan podarila izlet z balonom in končno nam je uspelo dobiti prosti termin za polet. Vreme nam sicer ni bilo najbolj usojeno, ampak nas ni odvrnilo od poleta. Sam sem bil pred poletom ker vznemirjen, glede na to, da me je strah višine, kako bom prenesel polet. Je pa res recimo, da me ni strah leta z letalom, hoje po lestvi pa O_o

Toda pred pred poletom je bilo potrebno postoriti še mnogo stvari in vsak je malce pomagal pri napihovanju in nalaganju balona :)



Ko smo balon napolnili in se vanj natovorili smo morali uporabiti oba gorilnika pri polni moči, da smo se dvignili. Naš pilot se je šalil, da smo zjutraj preveč pojedli, v resnici pa je balon bil namenjen za 4 osebe, nas pa je bilo 5.

Z dvigovanjem balona pa je rasel tudi moj strah pred višino, vendar pa ko smo bili na višini kakšnih 400 metrov pa me je minil že ves strah pred višino in sem lahko le užival v čudovitih pogledih na megleno okolico :)

Levec

Letališče in vzletišče

Pogled na spodnjo Savinjsko dolino

Celje



Šmartinsko jezero

Vrbensko jezero

Žalec



Z veliko sreče smo skorajda pristali na istem mestu kjer smo vzleteli in po pristanku nas je prišel pogledati tudi Anže, ki se ni mogel načuditi velikosti balona.
Pred veselico in podelitvijo diplom pa je bilo potrebno še balon pospraviti in sledil je še obvezni krst letalcev in nazdravljanje varnemu pristanku in uspešnemu letu. Po krstu pa sem postal Baron Levški.

Pristanek

Slika letalcev

Krst

Nazdravljanje

Imel sem se odlično in sem vesel, da sem užival v letu in premagal strah pred višino. Eva še enkrat hvala!

2 comments:

Anonymous said...

Ni za kej dragec. Za 30ko pa more bit neki spešl :D Mmvuaaaa :D

gregac said...

:*