Strani

Thursday, July 30, 2009

1. leto bloga

Hja je že eno leto, odkar blogam na bloggerju, na wordpressu sem začel malce prej, bolj tako iz firbca in zabave. Resneje, če temu lahko tako rečem, sem začel pisati objave (bolj nalagati slike) z nakupom DSLR fotoaparata in obiskovanjem koncertov in slikanjem le-teh. V letu obstoja tega bloga ga je obiskalo okoli 15200 obiskovalcev (unique hits) oz. nekje v povprečju 42 obiskovalcev dnevno, kar zame predstavlja veliko, glede na to, da ne pišem o aktualno političnih/dnevnih/modnih/rumeni tisk zadevah.
 
Z drugo statistiko vam ne bom moril, bi se pa zahvalil vsem ki obiščete moj blog in pustite kakšen komentar.

7 comments:

AndrejK said...

ej, sej veš, vzdržujemo drug druzga....tajkun-tajkuna :)

crt said...

vse naj naj za eno leto. Kar objavljaj, sej beremo sam premal komentiramo, vsaj jaz! :)))

gregac said...

@Andrej, mhm zdaj bomo morali pritisniti na Joca, ko so nam odvzeli Boškota ;)

@Crt, tudi jaz berem in gledam, le pišem (komentiram) (pre)malo, tako kot pri obavah :)

Anonymous said...

Beremo beremo,... pa še bolj bi,... če bi bilo pogesteje kaj novega brati :p

Gligorij said...

Čestitke še z moje strani. Tudi jaz sem eden tistih, ki rajši prebira, kot pa komentira ali celo na svojega kaj napiše. Kar tako dalje!

dr. Onyx said...

Jaz sem pri sebi opazil, da tudi ko več kot mesec dni nisem napisal čisto nič (protestna akcija proti Instant internetu, ki pri meni deluje zelo ubogo), je bilo kljub temu povprečno število obiskovalcev na dan čez 200. Ko imaš enkrat veliko zapisov (čez 850) in to iskalniki pridno poindeksirajo, se greš lahko oligarha v zrelih letih, ki da vse štiri od sebe in uživa sadove minulega dela.

gregac said...

@soulman; hvala, sem očitno spregledal tvoj komentar, tko da sry
@dr. onyx; hehe, ja v starih letih lahko uživaš sadove, vendar do takrat je potrebno poiskati še nek poslovni model, ki bo te oglede spremenil v eure ali pa jene.