Strani

Thursday, July 29, 2010

Counter Culture Festival


Smo majhna skupina ljudi iz Slovenije, Kanade in Nizozemske, ki se je odločila ustvariti živeči projekt povezan z kulturo, umetnostjo in življenjem v naravi. Tokrat vam v sodelovanju z Društvom za razvoj umetnosti iz Celja,predstavljamo križišče evropskih subkultur; brezplačen, neprofiten CounterCulture Festival.
Predstavili vam bomo kar tri odre na katerih se bodo predstavili umetniki iz evropske underground scene, ki podpirajo takšno neprofitno dejavnost in po navadi vseskozi skrbijo da se po naših deželah dogaja tudi kaj malo bolj alternativnega in nekomercialnega/neprofitnega. Festival bo popolnoma brezplačen, nudil pa vam bo: reggae oder, punk/metal/alter oder in undergroung tekno/dub-step/house/dj-i…. oder, kamping ob Savinji, razstave, umetniški nastopi, delavnice, jam-sešn pa še kakšno presenečenje.
Gonilna sila je nekakšno združenje Evropskih subkultur. Subkulture, ki se bodo predstavile na tem festivalu so v samem bistvu precej raznolike, mi pa vam bomo pokazali kako lepo lahko te kulture uspevajo tudi ena ob drugi, druga ob drugi in tudi tretja ob obeh treh. Vse skupaj pa je mogoče samo skozi prostovoljno delo ogromnega števila ljudi, želje po vsaj malo svobode in nekaj prijaznih donatorjev

No comments: