Strani

Monday, May 11, 2009

Zrezek malo drugače

Mogoče celo kje ta recept obstaja ali pa sem to kje videl. V glaven nekaj moram napisati, da ne bom zgledal, kot da ne znam ničesar pripraviti, ko imam doma takšno kuharico :)

Torej vzamemo zrezek in ga začinimo na obeh straneh ter premaženo z gorčico (po želji). Sam uporabljam mešanico začimb za svinjsko pečenko (če gre za svinjski zrezek), mleto papriko in seveda mešanica začimb mediteran, ki da jedem odličen okus in polno doživetje vonjav.


Zrezek zavijemo v kuhano slanino in položimo v pekač, nato pa malce pokapamo z oljem in preko položimo krompir, ter pečemo v pečici približno 50 min na 200 C
 
 

Zraven postrežemo še solato po želji. Pa dober tek :)

8 comments:

Anonymous said...

Nisem sicer neka velika oboževalka svinjine, ampak tole ti je pa uspelo FENOMENALNO. Sem bla pridna in celga pojedla :D Bravo :*

AndrejK said...

Kdaj lahk pridem??

gregac said...

se bova spomnila nate ko bova zopet tole jedla in ti sporočiva :P

Anonymous said...

@Andrej: Ja sej res morta pridet, no! Šark vaju čaka in pogreša,... da gremo skupi na doggy-baby walk ob Savinji noooooo! Lp Anže&Šark

ALYBaBy said...

Takle šnicl čem jest :)
Gegy takšnega mi boš pa enkrat speku OBVEZNOOOOO!!!
ka te češ

gregac said...

@ALYBaBy, velja, pa še Andrej pride pa bo :)

kamper said...

No,sedaj sem pa dobil apetit :lol: in to ob tej pozni uri ko ni dobro jesti :lol: te bom pa jutri opoldne kopiral :lol:

gregac said...

@kamper, pa dober tek :)