Strani

Monday, February 2, 2009

Top sho(p)ts

Ker se je Sašo že razpisal in Tamara že prilepila slike, bom jaz samo prilepil top shote zabeležene s kamero :)

Pregled računa in blogerjev:


Kaj meni Eva o lastništvu stvari:


Tamara o pravicah žensk v RKC-ju:


Tamara se ne najde:


DarlingNikki poda izjavo za Celjecafe:


Sikfak o tem zakaj je prišel na srečanje (obrazložitev):


Ter še par slik :)


Maydi, Tamara, Špela, Aleš, Simon (why so sirius? :])
Kaj si Sašo misli o srečanju?
Tamara je izvedela vic o ženski duhovnici
Blaž, Niki, Aleš, Eva, Matjaž

Mateja in Tanja

Ja vseh pa ni na slikah, ker sem prepozno potegnil fotoaparat iz torbe in jih je par že odšlo :(. Ooops.

16 comments:

Anonymous said...

Ok ok, sam si pa zmontiru, da se ne najdem. Drugič morem pod mizo pogledat :D
Ej, res hvala za tole, sem se oooooooornk nasmejala!

gregac said...

hehe, fajn da si se :)

Anonymous said...

Hejlov Cotko! Dej povej kje ste to bili?? Branibor??? Dejte no Celjani povedat kam na pijačo, žur u Celju.... Špital je super, Tam ku učeri tud, Metropol ma včas kak fajn koncert..ka še??? LP Nataly

Anonymous said...

No pa sem še sama spisala nekaj: :D
http://easyriderka.wordpress.com/2009/02/02/prvo-srecanje-blogerjev-v-celju/

Anonymous said...

Morda bi celo pršu,če ne bi bil določen folk tko bedast in bi v men videl nekega prepotentnega kretenain bil tko negativno nastrojen proti men zarad tiste pofukane vinjete. No ja, Sikfak je kreten že od prej. Pač folk, ki nima pojma kdo sem v resnici.

Anonymous said...

@Iztok: sej ne prideš zared ene osebe, ki ti ne paše ampak zared tistih, ki pa ti pašejo. Pač če si dovolj samozavesten prideš tudi, če si z vsemi na bojni nogi. Morda bi pa komu lahko pokazal kaj si/nisi v resnici. Morda naslednjič huh?
In btw: SikFak je čist fajn busanc.

Anonymous said...

@Iztok: sej smo bli ostali tut tam :D

@TamaraZara: jao tale busanski zaključek tvojga komentarja me je pa taaak na rit od smeha vrgu, ej! Dobra!

Nika said...

ah...Iztok spet žali folk na blogih. nč bat iztok, mi smo pa tebe na srečanju :)

no, v resnici se nihče ni pogovarjal o teb. nihče te ni niti pogrešal.

superca je blo. čakam naslednje srečanje ;)

Anonymous said...

@Eva: ja no, če se je pa prijelo. :D
@Nika: mater si kruta. K bi vsaj pustila kanček upanja...

Nika said...

nope. za iztoka nimam niti kančka milosti. res.

Unknown said...

Iztok, si se ustrašu enga malega mulca al kako?
@Nika: ;)

Anonymous said...

Tamara, le zakaj bi dokazoval stvari, ki bi morale biti jasne.

Nika, jaz spet žalim a ne. Bog ne daj, da bi napisala kdo je žalil prvi, pa četudi ga nisem niti povohal. Saj res, kaj pa sem ti pravzaprav naredil, da si tak kreten do mene?

Sikfak, ustrašil ne, ampak izognil in si prišparal pozitivno energijo.

Eva, tebe in tvojega dragega lahko vidim, ko gremo ven z Aljošem.

Anonymous said...

@Iztok: mislim, da tukaj res ni nihče nič napisal o tebi (ne pozitivnega in ne negativnega) ampak si ti začel z žalitvami povsem izven konteksta.
Je pa tako, da nobena stvar ni jasna in morda bi pa SikFak (pa še kdo drug) spoznal, da si ok dečko (v kolikor si, jaz ne vem ker te ne poznam) in bi celo doživel npr. prijetno presenečenje. Vidiš; tako kot druge obsojaš, da sodijo čeprav te ne poznajo, sodiš tudi ti. Zakaj torej misliš, da si boljši kot npr. SikFak (itaq ne vem kaj ste imeli zato se tja na bom spuščala).

Unknown said...

@Iztok: a smo užaljeni zarad ene kritike (ki mimogrede ni vsebovala niti ene žaljivke)? Bošček. Potem pa res bolje, da te ni bilo, bi me še vest začela pečt. :(

Anonymous said...

Tamara, jaz ničesar ne sodim, samo povem, da so me tile modeli grdo napadli v kar nekaj zapisih, pa četudi jih nisem storil čisto nič. Isto si storila tudi ti, ki si šla zaradi tiste vinjete celo tako daleč, da si zapisala, da nisem vreden, da živim, saj sem prevelik drek.

SikFak, stari moj, eno je kritika, drugo pa so osebni napadi brez razloga. Užaljen? Daj no, le povedal sem, da mi ni do srečanja, kjer so ljudje, ki imajo o meni tako napačno mnenje. To je vse.

Anonymous said...

看房子,買房子,建商自售,自售,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,美髮儀器,美髮,儀器,髮型,EMBA,MBA,學位,EMBA,專業認證,認證課程,博士學位,DBA,PHD,在職進修,碩士學位,推廣教育,DBA,進修課程,碩士學位,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,廣告,課程介紹,學分班,文憑,牛樟芝,段木,牛樟菇,日式料理, 台北居酒屋,燒肉,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,住宿,訂房,HOTEL,飯店,造型系列,學位,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,SEO,婚宴,捷運,學區,美髮,儀器,髮型,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,看房子,買房子,建商自售,自售,房子,捷運,學區,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,學位,碩士學位,進修,在職進修, 課程,教育,學位,證照,mba,文憑,學分班,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,居酒屋,燒烤,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,小套房,小套房,進修,在職進修,留學,證照,MBA,EMBA,留學,MBA,EMBA,留學,進修,在職進修,牛樟芝,段木,牛樟菇,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,住宿,民宿,飯店,旅遊,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,關鍵字排名,網路行銷,关键词排名,网络营销,網路行銷,關鍵字排名,关键词排名,网络营销,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,PMP,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班,PMP,證照,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班,網頁設計,網站設計,網頁設計,網站設計,网页设计,网站设计,网站设计,网页设计