Strani

Wednesday, December 3, 2008

Concept2go prvič

Včeraj sva šla z drago v kino in ker sva prišla malce prej po karte sva imela malce prostega časa na razpolago. In ker nisva hotela viseti v restavracijah sva se malce sprehodila po trgovinah (jao, kot da je to kaj boljšega od sedenja v restavraciji :|) in sem se zagledal v leseno gmoto ploščic, sicer ne vem kako se točno tem zadevam reče, bi bil zelo hvaležen, če mi kdo to lahko sporoči :)

V glavnem stvar mi je padla v oči in sem jo moral imeti, moja pa ko vidi zadevo, da na njej piše Mind Games - genius, reče "A boš imel za tole potrpljenje?". Jaz pa ji odvrnem, da si bom že vzel čas.

Ko prideva domom, zadevo najprej nekajkrat škljocnem in nato se odločim, da bom svoj podvig razstavljanja in sestavljanja posnel na kamero, saj več kot 7 ur pa ne bom tega sestavljal (kolikor je prostega prostora na kameri). Vendar ves hec trajal slabih 7 minut, ker mi je na koncu nagajala ena deščica, zaradi slabe izdelave :)



Sicer na škatlici piše genius, vendar mi ni tako delovalo, ali pa pač "razturam" in bom moral naslednjič vzeti nerd :P

Še filmček =)



7 comments:

Anonymous said...

1. Reče se zadeva "ZA GENIJE". :D

2. Sej sem vedla da je to čist za tebe, ker jst še razstavit ne bi znala, kaj šele sestavit vse tele koščke.

3. Božičku sem naročila še vse ostale paketke, čeprav se mi zdi tale najtežji iz te serije.

Anonymous said...

juhu, super je ratal, je bilo pa napeto ko kriminalka!

Anonymous said...

Ej, svakaaa čast. Včeri sem prišla zraven ko si že zaključval in ni zgledal ne vem kaj,... Super res. Men ne bi ratal NIKOL! Naslednjič pa na čas sestavlji,... :D

Anonymous said...

sm že enkrat napisala, pa očitno ni šlo skoz... bom še 1x, ker mi je res nora fora (da o filmčku ne govorim, svaka ti čast!!). lepo prosim, če napišeš/namigneš, kje sta s tvojo to kupila, ker se je men ob ogledu tvojega sestavljanja utrnila misel, da to bi blo tut neki za mojga (za božička), da si bo mel za kaj nohte grist... hehe!

gregac said...

@v
v trgovini (ne vem naslova) kjer je včasih bil BigBang z modrim vhodom, nasproti blagajn

Anonymous said...

Če lahk pomagam vem da ima ime 4 črke pa neki z pa y je not. Kao neka pohištvena - stanovanjska trgovina :D

Anonymous said...

Bratec, zmagaš itak! ;)