Strani

Tuesday, September 9, 2008

European bike week 2008 - Faaker See

Ja letos sem se zopet odpravil na veliki evropski moto zbor, ki se tradicionalno odvija v Avstriji ob jezeru Faak am See. Sicer je bil plan, da se letos pa res prespi iz petka na soboto, vendar nam je ta plan prekrižal drug dogodek in tako sem ta dogodek na hitro doživel. Seveda nisem zraven pozabil vzeti svojega kanona in uspeli mi je narediti par slik. Ker je ta moto zbor posledica Eropskega Harley-Davidson dogodka izpred parih let, ko je tovarna praznovala 100 obletnico obstoja, je čutiti, da je večina dogodkov namenjenih prav tej znamki motorja in to se opazi tudi pri sami udeležbi motoristov, vendar ni manjkalo tudi drugi zvrsti, za tiste, ki nam le-ta stil ne pomeni oh in sploh pri motorjih.

je HD pogorel?
Med motorji so se znašli tudi vse bolj zastopani Boss Hoss motorji z V8 agregati.
kva buliš?

Med razstavljenimi motorji, smo lahko opazili motor za dirkanje na drag race-ih, in sicer na spodnji sliki lahko vidite "mrcino" na reaktivni pogon, ki na slabi 1/4 milje porabi "le" 40 litrov goriva.
"mrcina"


Meni dva najljubša "custom" motorja


Okoli jezera poteka cesta in kot vsako leto je le-ta zaprta in namenjena vožnji okoli jezera in razkazovanju motorjev.





In na koncu še ne smem pozabiti na nežnejši spol, ki je suvereno konkuriral moški populaciji na motorjih





In seveda najmlajši

Tako, to je nekaj fotografij, ki mi jih je uspelo narediti v slabih treh urah, za fotografije pravega doživetja Faaker See-ja pa bo potrebno prespati, upam da nam drugo leto uspe.

3 comments:

Anonymous said...

MMMM, lepo lepo. Upam da naslednje leto uspem.

Anonymous said...

:p

Anonymous said...

bastards :P :P

no 2009 pa skupi al !

:)