Strani

Wednesday, July 30, 2008

Rušenje najstarejše zgradbe v podjetju 4.del


Po pardnevnem premoru so danes že pospravili večino gradbenega materiala. Tako da sedaj čakamo na bowling proge :)

Saturday, July 26, 2008

Ko ti pade mrak na oči oz. fototaparat na tla

Ko sem bral najprej pri Sašu sem se zamislil kaj bi jaz storil, če bi se mi to zgodilo. In glej ga zlomka, v petek preden smo se odpravili na dvodnevno turo z motorji čez Vršič v Trento in nato čez Bovec na Soriško planino in v Bohinj, se mi je zgodilo nekaj, kar mi je vrglo mrak na oči in mi zaledenelo kri. Kaj drugega kot to, da mi je padel fotoaparat direktno na betonske tlakovce. Samo sreči in pa seveda filtru se imam zahvalit, da je objektiv ostal nepoškodovan. Danes, ko smo se vračali iz gorenjske, sem se ustavil še v Mixi-ju in kupil nov filter in sedaj samo upam, da se mi to več ne bo zgodilo.



Tista nitka, ki se vidi pa na sliki, je pa del torbice, ki se je ob padcu na tla ujela med pokrov objektiva in filter. Pokrovček in filter sem komajda dobil narazen.
Posted by Picasa

Thursday, July 24, 2008

Tuesday, July 22, 2008

Rušenje najstarejše zgradbe v podjetju 2.del

Popoldne...


Posted by Picasa

Rušenje najstarejše zgradbe v podjetju 1.del

Danes so začeli z podiranjem naše najstarejše zgradbe v podjetju (Agroservisna delavnica za vzdrževanje in popravilo kmetijske mehanizacije iz leta 1954), in ker imam iz okna pogled na to zgradbo, lahko opazujem rušenje te zgodovinske zgradbe.






Več pa kasneje.

Sunday, July 20, 2008

1. objava

Ha.

Končno sem se odločil, da napišem prvo objavo na novem blogu. Malce sem se naveličal wordpressa, ker je zelo omejen z widgeti in ne podpira javascripte, tako da si ne moreš na blog dodati določenih priboljškov. Trenutno teh priboljškov še ne uporabljam, sem jih pana drugih blogih zasledil in jih bom nekaj verjetno tudi naložil na moj blog.

Z novim blogom, se vsebina objav ne bo spremenila, tako da lahko še naprej pričakujete, da vam bom moril s fotografijami.

:)

Aja. Pa še ena stvar zakaj sem presedlal na bloggerja. Pošlji sliko v bloger :).